Thuis

Pripeak Group Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Medailles van douanesporten voor verkoop
Van goede kwaliteit De Medailles van douanesporten voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij kochten pop contactdozen van 1000pcs van deze leverancier, boden zij me vrij ontwerp aan en de kwaliteit is werkelijk goed. de sticker kan en met ijzerplaat opnieuw te gebruiken zijn aan gebruikt voor auto wordt ingebouwd magnetische houder die.

—— Brianna Martin

Wij hielden absoluut van de van de kippenmedailles en hoop om opnieuw gelijkaardig iets te doen volgend jaar. De kwaliteit en de klantenservice u verstrekte waren absoluut eerste tarief.

—— PAM HELMSING

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

     Co. van de Pripeakgroep, Ltd. , gelegen in Shenzhen-stad, Guangdong (China), volledige ontwerpen de aanbiedingen binnenshuis en de productiemogelijkheden die de orde verzekeren van uw klant krijgen de aandacht het verdient.
    Pripeak is gekend voor zijn toewijding aan klantenservice, kwaliteitscontrole, snelheid aan markt, en voortdurende verhogingen aan onze processen in onze rol als de industrieleider. Wij zijn trots om meer toekenning voor superieure metaalambacht over afgelopen 12years gewonnen te hebben dan iedereen in onze industrie.
  Van het kleinste artistieke en productieelement aan het selecteren van de perfecte verpakking, culmineert de aandacht van ons team aan detail in op tijd levering voor elke gelegenheid. Wij kunnen de meeste orden leveren in ongeveer drie weken van kunstgoedkeuring. (De Extra lasten kunnen voor minder-dan-minimum en spoedorden van toepassing zijn.)
    Onze hoofdproducten omvatten telefoontoebehoren die zoals telefoonhouder en geval, vakjes zoals tinvakje, transparante filmvakje zeer belangrijke kettingen, Sleutelkoord, reversspelden, kentekens, emblemen, broches, naamplaatjes, plaques, medailles, muntstukken, trofeeën, herinneringen, manchetknopen, bandbars, flesopeners, mobiele telefoonriemen, ringen, referenties, armbanden, halsbanden, fotokaders en bagagemarkeringen verpakken in zowel metaal als zachte pvc-materialen.

   

      Onze Diensten:

  Wij zijn een professionele fabrikant van Telefoontoebehoren, medailles, sport trorhies, autokenteken, speldkenteken, reversspelden, muntstukken, metaalkenteken, medaillesleutelkoord en meer metaal & plastiek cafts.

  1. Wij zijn fabriek en hebben Disney en Sedex-testrapport.

  1. Gouden leverancier op alibaba.

  2. Kan ontwerp aanpassen en goede kwaliteitsproducten voorzien van concurrerende prijs

  3. Wij hebben R&D-deskundigen, evenals arbeiders met meer dan 10 jaar ervarings.

  4. Vrije Beschikbare Steekproef en Levering op tijd

  5. Als het kwaliteitsprobleem, of een volledige terugbetaling vernieuwt.

  6.Free vervanging als vondst uit om het even welke korte of gebrekkige goederen binnen 90 dagen na verzending.

   

    Ons Voordeel:

  1.MOQ: Voor het grootste deel van onze producten, hebben wij geen MOQ, en wij kunnen vrije steekproeven verstrekken zolang u bereid bent om zich de verzendkost te veroorloven.

  2.Payment: Wij keuren betaling door T/T, Western Union, en Paypal goed. Voor hoogwaardige orden, keuren wij L/C-ook betaling goed.

  3.Location: Wij zijn een fabriek in Shenzhen China, een uitvoerende grote stad wordt gevestigd die. De aandrijving van slechts 2 uren van Hong Kong of Guangzhou.

  4.What wij: Wij maken metaalspelden, kentekens, muntstukken, medailles, keychains, enz. evenals sleutelkoorden, carabiners, Identiteitskaarthouders, weerspiegelende markeringen, siliconemanchetten, bandanas, pvc-punten, etc….

  5. levertijd: Voor steekproef die maken, vergt het slechts 4 tot 10 dagen afhankelijk van het ontwerp; voor massaproduktie, vergt het slechts minder dan 14 dagen voor hoeveelheid onder 5,000pcs (middelgrote grootte).

  6.Delivery: Wij genieten zeer van concurrerende prijs voor huis-aan-huis DHL, en onze FOB- last is ook één van laagst in zuidelijk China.

  7.Response: Een tribune van het 20 mensenteam tegen meer dan 14 uren per dag en uw post zullen binnen een uur worden geantwoord.

  8. Prijs: slechts kunnen de professionele fabrikanten goede rendabele producten verstrekken.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM:

  Pripeak Group Co., Ltd.Pripeak Group Co., Ltd.

 • R & D
Contactgegevens
Pripeak Group Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Reecan Li

Tel.: 86--755-28074629

Fax: 86-755--28074629

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)