Thuis

Pripeak Group Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

Gevestigd in 1998 in Shenzhen, is China, Pripeak-Groep één van de het meest efficiënte geval van de celtelefoon, houder van de celtelefoon, cufflink, het kenteken, het embleem, de reversspeld en keychain de fabrikanten. Wij concentreren ons bij het leveren van onze producten in massa in heel het UK, de V.S. en Europa voor wederverkoop aan juwelenwinkels, groothandelaars, detailhandelaars, online verdelers en handelaren.

 

Onze opdracht moet hoogte leveren - de telefoongeval van de kwaliteitscel, de houder van de celtelefoon, cufflinks, kentekens en emblemen, reversspelden en keychains in grote volumes en met een snel keerpunt. Wij hebben constant dit doel voor cliënten rond de wereld, door aangepaste orden te vervaardigen en uitstekende klantenservice te leveren bereikt.

 

Momenteel, heeft ons bedrijf vijf takken in China met meer dan 1.200 deskundige werknemers die op de superieure norm van de telefoongeval van de kwaliteits in het groot cel, mobiele telefoonhouder, cufflinks, kentekens en emblemen, reversspelden, keychains en meer toezicht houden. Wij hebben meer dan $3.000.000 op geavanceerd machines en materiaal van in het buitenland geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit wordt gehandhaafd. Dit verkort ook de tijdsduur van fabriek aan levering.

Om onze klanten over de recentste ontwerpen en de prijzen te informeren, hebben wij regelmatig Nieuws en Speciale aanbiedingen op onze website bijgewerkt. De beste overeenkomsten comprobar.

 

Voor onderzoeken over het geval van de celtelefoon, versturen de mobiele telefoonhouder, cufflinks, de kentekens en de emblemen, de reversspelden en keychains voor vervaardiging en levering, gelieve info@pripeak.com met de elektronische post of direct aan ons via onze Skype-verbinding te spreken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gevestigd in 1998 in Shenzhen, is China, Pripeak-Groep één van de het meest efficiënte geval van de celtelefoon, houder van de celtelefoon, cufflink, het kenteken, het embleem, de reversspeld en keychain de fabrikanten. Wij concentreren ons bij het leveren van onze producten in massa in heel het UK, de V.S. en Europa voor wederverkoop aan juwelenwinkels, groothandelaars, detailhandelaars, online verdelers en handelaren.

 

Tijdens deze 20 jaar, Pripeak-Groep Co., heeft Limted 3 fabrieken hoofdzakelijk in China verschillende klanten van besproducten en de diensten voorzien. (Fabriek 1 in 1998 wordt gevestigd, Fabriek 2 in 2003 wordt gevestigd, en fabriek 3 wordt gevestigd in wonnen wij ook de toestemming van de uitvoer elk van onze hoogte - kwaliteitsproducten van de overheid die van China.

 

Pripeak Group Co., Ltd. Pripeak Group Co., Ltd. Pripeak Group Co., Ltd. Pripeak Group Co., Ltd. Pripeak Group Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Pripeak

Aantal werknemers : 1000~1200

Jaarlijkse omzet : >1,550,000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Medailles van douanesporten voor verkoop Van goede kwaliteit De Medailles van douanesporten voor verkoop Van goede kwaliteit De Medailles van douanesporten voor verkoop Van goede kwaliteit De Medailles van douanesporten voor verkoop